VISPALEIS OVERSCHIE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1586 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vispaleis Overschie Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 16:42 Heerlijke vis. Goeie kwaliteit en heerlijk gebakken. Lekkere kruiden. Kortom voor herhaling vatbaar.
24 sep 2022 om 8:27 Heerlijk!
21 sep 2022 om 22:17 Zeer kleine vis, zonder enige smaak, met rauwe schil, En toch vergaten ze de drank, ik bleef nog eens 30 jaar geleden ... Kortom, ik betaalde duur en kreeg honger. Beroerd
6 sep 2022 om 19:20 Heerlijk gegeten en bezorgd door een vriendelijke bezorger! Bezorgtijd korter dan gedacht.
2 sep 2022 om 20:20 I waited an additional 1.5 hours for food. 1h I waited at the house, the application said that the courier is already close. Eating cold. Not to be eaten. Next time I make a fish myself, it will be faster.
30 aug 2022 om 18:47 Bestelling incompleet geleverd,drinken niet ontvangen. Zowel kibbeling als de patat koud en taai, erg teleurstellend. Alles wel netjes ingepakt afgeleverd.
26 aug 2022 om 15:36 kwam vers en warm, had baars schotel besteld was echt super dankjewel vispaleis, professioneel chefkok, twijfel niet als ik weer moet bestellen ergens voor eten dit is mijn nummer 1 keuze
2 aug 2022 om 14:59 lekkerder en bevredigender dan lege pizza's
31 jul 2022 om 20:30 Zwaar teleurgesteld de vis is waarschijnlijk een keer of 10 herbakken waardoor de korst uitermate hard en verbrand was niet te eten jammer eerder besteld en het was toen wel heel lekker en vers
30 jul 2022 om 22:40 Super lekker eten