VISPALEIS OVERSCHIE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1638 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vispaleis Overschie Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 21:05 Heb bijna 2 uur op me eten moeten wachten en het kwam ook nog is koud aan helaas
19 jan 2023 om 18:18 Vis gebakken in oude olie. Kibbeling met te veel paneermeel. Gelijk last van me darmen.
14 jan 2023 om 23:17 Het duurde te lang, gebeld bleek misverstand. Daarna snel warm en lekker eten gekregen. Vis goed gebakken en lekker gekruid. Grote zak patat genoeg voor 4personen.
8 jan 2023 om 11:32 Tijd voor de bestelling 60 minuten; lijkt misschien iets lang maar is de tijd waarom ik gevraagd had! Vis was werkelijk heet toen het door een vriendelijke jongen werd bezorgd en keurig verpakt. Vriendelijke bezorging
30 dec 2022 om 23:15 Lekkere 2 P :- schotel (gebakken vis)
30 dec 2022 om 21:03 Heerlijke versgebakken kibbeling en mosselen
26 dec 2022 om 11:15 Lekker eten ! Zeker voor herhaling vatbaar Kreeg gratis saus erbij, Terwijl ik die zelf was vergeten tijdens het bestellen. Eten kwam precies op tijd!
24 dec 2022 om 10:38 Was prima ik was en beetje bang dat niet warm genoeg zo zijn maar was goed. om dat niet dicht bij is.
21 dec 2022 om 19:10 weer veel te laat
21 dec 2022 om 16:58 Gebeld omdat ik het verkeerde huisnummer had ingevuld, komt de bezorger alsnog bij de buren. Heb 2 UUR lang gewacht op m’n bestelling! Ik had de reviews moeten lezen voordat ik hier bestelde, blijkbaar worden de lange bezorgtijden niet verbeterd.
20 dec 2022 om 21:00 Wij bestellen 18:15 bezorgen om 20:15! Wij wachten lang. Niet normaal. Maar de bezorger heeft execuus aangeboden. Pff rammelhonger lang wachten
18 dec 2022 om 8:59 Heel lekker. Op tijd bezorg.